Snel in huis

Veilig afrekenen

Goede prijs/kwaliteit

Iets leuks voor jezelf

Retourneren

Retourbeleid

Het online kopen van schoenen kan soms lastig zijn. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je de schoenen binnen 5 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan je geld terug of ik stuur je een nieuw paar op. 

 

Let wel op deze belangrijke details over het retourbeleid:

De schoenen moeten in nieuwe en ongedragen staat worden geretourneerd, inclusief alle originele verpakkingen en labels. Als de schoenen zijn gedragen, beschadigd of niet in de originele verpakking worden geretourneerd, dan neem ik de schoenen niet meer terug omdat ik ze dan niet meer kan verkopen. 

 

Zorg ervoor dat je het retourformulier invult en bijvoegt bij je retourzending. Dit formulier vind je in de verpakking waarin je klompen verzonden zijn.

 

Je bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij de schoenen defect zijn of niet aan je bestelling voldoen. Als dit het geval is, neem dan contact met mij op. 

 

 

Zodra ik je retourzending heb ontvangen en gecontroleerd, betalen wij je het aankoopbedrag terug of sturen wij je een nieuw paar klompen. Dit doe ik binnen 5 dagen.